Fiskehallen thyborøn åbningstider

Åbningstider – Fiskehallen Thyborøn

Åbningstider

FISKEHALLEN ; Efterår & Vinter, Mandag – torsdag, 11.30 – 15.00 ; Fredag – søndag, 11.30 – 19.00 …

Fiskehallen Thyborøn

Fiskehallen

I Fiskehallens butik har vi hver dag friskfanget fisk, røget fisk samt hjemmelavede delikatesser. … Åbningstider i vinterferien. Mad ud af huset.

Restauranten – Fiskehallen Thyborøn

Restauranten

Fiskehallen Thyborøn har en dejlig fiskerestaurant lige på kajkanten med havnens bedste udsigt. På menukortet er der mange forskellige, spændende fiskeretter …

Besøg vores restaurant med havnens bedste udsigt eller nyd maden udendørs på pladsen foran restauranten – direkte på kajkanten.

Fiskehandlen – Fiskehallen Thyborøn

Fiskehandlen

i Fiskehallens butik har vi hver dag friskfanget fisk, røget fisk samt hjemmelavede delikatesser. Vi handler hver morgen nye friske fisk på de vestjyske …

i Fiskehallens butik har vi hver dag friskfanget fisk, røget fisk samt hjemmelavede delikatesser. Vi handler hver morgen nye friske fisk på de vestjyske auktioner. Vi har egen mini filetfabrik, hvor vi hver dag gør fisken klar til salg i butikken

Havneknejpen – Fiskehallen Thyborøn

Havneknejpen

Havneknejpen er åben alle dage i juli og august. I Havneknejpen kan du nyde en Irish Coffee eller en af vore specialøl i de hyggelige lokaler i den 80 år …

Havneknejpen er åben alle dage i juli og august. I Havneknejpen kan du nyde en Irish Coffee eller en af vore specialøl i de hyggelige lokaler i den 80 år gamle auktionshal – direkte ud til havnebassinet.

Fiskehallen – Facebook

Ændrede åbningstider i Fiskehallens restaurant i vinterferien (uge 7)‼️ Restauranten har åbent alle ugens dage fra kl. 11:30 til kl. 19:00.

Fiskehallen i Thyborøn – Discover Denmark

Fiskehallen i Thyborøn | Planlæg dit besøg i Thyborøn med Discover Denmark

9. nov. 2022 — Find åbningstider for firmaet Fiskehallen i Havnegade 5 A, 7680, Thyborøn såvel som andre kontaktinformationer såsom adresser, telefonnumre, …

Fiskehallen er en stor rød træbygningplaceret midt på Thyborøn havn med udsigt til den skønneste badestrand vedvestkysten.  Fiskehallen er tre i én:

  • Fiskehandler
  • Restaurant
  • Havneknejpe

Fiskehandleren

Hos fiskehandleren møder du duften af friskefisk. De handler på de vestjyske markeder hver morgen, og du er derfor altidgaranteret friskfanget fisk. Kom ind i butikken til et stort udvalg af friskefisk, røget fisk eller lækre delikatesser.

Fiskehandleren giver dig også mulighed for atbestille en fiskepakke hjemmefra. Du skal blot møde op og hente den selv.Ønsker du indfrysning af fisken, klarer de også det for dig.

Restauranten

På 1. sal finder du Fiskehallens restaurantmed udsigt ud over lystbådehavnen. Om sommeren kan du nyde din mad i den danskesol ude på kajen. Fiskehallens menukort tilbyder lidt til enhver smag. Du kanfå forskellige fiskeretter – direkte fra fiskeauktionerne, enkelte kødretter ogforskellige børnemenuer. Alle retter er til en overkommelig pris, så der erlidt til hele familien.

Derudover kan I slutte måltidet af med enhjemmelavet is af dansk økologisk mælk.

Fiskehallen – Restaurant – Visit Nordvestkysten

Fiskehallen – Restaurant

Lokal fiskehandler i Thyborøn med frisk nordsøfisk købt på morgenens fiskeauktion. … Æ Fiskebutik. Hjemmeside: http://www.fiskehallen-thyboron.dk/ …

Fiskerestaurant | Thyborøn Havn | Fiskehallen 

Åbningstider for Fiskehallen i Havnegade 5 A, 7680, Thyborøn

Åbningstider for Fiskehallen i Havnegade 5 A, 7680, Thyborøn | FindAaben

Find åbningstider for firmaet Fiskehallen i Havnegade 5 A, 7680, Thyborøn såvel som andre kontaktinformationer såsom adresser, telefonnumre, webside, interaktiv rutevejledning og firmaer i nærheden af dig.

Æ Fiskebutik – Thyborøn Havn

Lokal fiskehandler i Thyborøn med frisk nordsøfisk købt på morgenens fiskeauktion

Keywords: fiskehallen thyborøn åbningstider